LJ. BEŽIGRAD, DUNAJSKA CESTA, 191,2 m2, pisarna, zgrajena l. 1969, 6/10 nad., možnost najema posamezne pisarne v velikosti 14 m2, obnova strehe l. 1997, fasade l. 2005, oken l. 2006, oddamo. Cena: 8,00 EUR/m2/mes
Energ. razred: EI ni potrebna (334.člen EZ-1)

V celoti opremljene pisarne se nahajajo v poslovni stavbi na odlični lokaciji na Dunajski cesti v bližini mestne obvoznice in centra mesta. Poslovni prostor ima vso potrebno komunikacijsko opremo, je klimatizirano, pripadajo tudi 3 zunanja parkirišča za zapornico pri objektu za poslovno stavbo. Obratovalni stroški v tej stavci so cca 3 € /m2. Stavba je zelo urejena, ima varovanje, čez dan tudi fizično.

Dostop v stavbo je možen 24 ur, parkirišča v okolici 0,4 € na uro za stranke (parkirna hiša je čez cesto), za zaposlene možno urediti tudi cenejša parkirišča z mesečnim najemom.

Možnost prevzema takoj! Vpisano v ZK. Vljudno vabljeni na ogled!

Lastnik želi sprotno plačilo in enomesečno varščino, najemnik plača stroške nepremičninske družbe za posredovanje v višini enomesečne najemnine + ddv. Pisarne se oddajajo za določen čas 11 mesecev z možnostjo podaljšanja pogodbe, energetska izkaznica je v izdelavi.